Visie MulderVanGeel Advocaten

Geen onnodig uitgebreide memo’s en kostbare uiteenzettingen, maar komen tot praktische en werkbare oplossingen. Indien de gang naar de rechter wel vereist is om voor u het maximale resultaat te behalen, dan staan wij met ons team van ervaren advocaten voor u klaar.

Transparantie, toegankelijkheid en bereikbaarheid zijn de kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden van andere advocatenkantoren. Door onze laagdrempelige opstelling kan snel worden geschakeld en waar mogelijk problemen worden voorkomen.

Geschiedenis MulderVanGeel Advocaten

In 2008 hebben Pieter Mulder en Marc van Geel hun krachten gebundeld. Samen zijn zij verder gegaan onder de naam MulderVanGeel advocaten en bedrijfsadviseurs. Beiden zijn daarvoor werkzaam geweest bij grote advocatenkantoren in de regio.

In 2011 kwam Huib Scheper het team Mulder & Van Geel versterken. In januari 2014 heeft Simon ten Feld, eveneens afkomstig van een groot advocatenkantoor in de regio, zich bij het team aangesloten.

advocaten-almelo-kantoor
MulderVanGeel advocaten is begonnen in het Bedrijven Park Centrum te Almelo. De groei maakte het echter noodzakelijk om te verhuizen. Vanaf 1 februari 2014 is MulderVanGeel advocaten gevestigd in een ruim nieuw pand op het Bedrijvenpark Twente 427 aan de N36.